Bootkappen

Bootkappen zorgen ervoor dat je tijdens slechte weersomstandigheden voorzien bent van bescherming. Waarbij de leefruimte, maar ook het comfort op de boot wordt vergroot. Met een bootkap op maat wordt er aandachtig, met een professional, gekeken naar de mogelijkheden voor jouw boot. Van de afmetingen tot aan de kleur en het materiaal. Ook bij vervanging van een huidige bootkap denken wij graag met je mee.

Bootkappen

Tuinkussens op maat

Heerlijk onder de overkapping of gewoon genieten van het zonnetje in de tuin. Waar je jezelf ook bevindt, met tuinkussens maak je het jezelf een stuk comfortabeler. Nu hebben tuinsets over het algemeen verschillende afmetingen, waardoor het lastig is om de juiste maat tuinkussens te vinden. Met tuinkussens op maat heb jij zelf in handen wat de lengte moet zijn, welke kleur je ze wil, hoe hoog het kussen moet worden en ga zo maar door. 

tuinkussens op maat

Bootkap op maat laten maken

Klaver Buiten Leven komt bij je op locatie om de bootkap in te meten. Vervolgens maken wij hier een mal van. Zo ben jij er van verzekerd dat de bootkap perfect aansluit op jouw boot. Onze adviseurs staan tussentijds voor je klaar om je te adviseren in kleur en materiaalgebruik. Nadat de materialen zijn besteld en de bootkap is gemaakt, komen onze specialisten op locatie om de bootkap te monteren.

Dekzeil boot op maat

Een boot afdekzeil heeft verschillende voordelen voor een boot. Waaronder:

  1. Optimale bescherming. Het zorgt ervoor dat de boot optimaal beschermt is tegen verschillende weersomstandigheden;
  2. Verlening levensduur. De levenduur van de boot wordt tevens verlengd door het gebruik van een boot dekzeil.

Beide voordelen zijn vooral van toepassing wanneer er gebruik wordt gemaakt van een boot afdekzeil op maat. Bij Klaver Buiten Leven heb je een ruime keuze aan kleur en materialen die gebruikt kunnen worden voor een dekzeil op maat.

Zonwering boot

Op een zonnige dag wil je lekker genieten op de boot. Toch is de zon niet altijd gewenst. Vooral niet wanneer deze een sterke Uv-straling heeft. Met zonwering voor een boot kun je optimaal genieten van de zomerse dagen. Net als de bootkap en dekzeil, zorgen wij er ook voor dat de zonwering voor jouw boot volledig op maat wordt gemaakt. Zo past deze altijd en heb jij zelf in handen welke kleur en materiaal er gebruikt wordt. 

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Of je nu op zoek bent naar een bootkap, dekzeil of zonwering. Bij Klaver Buiten Leven helpen wij je graag verder. Mocht je eerst graag alle opties willen zien, dan nodigen wij je van harte uit in onze woonwinkel in Ermelo. Onze adviseurs staan hier voor je klaar om je te helpen. Mocht je in de tussentijd vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. 

Offerte aanvragen

Een offerte opvragen kan heel gemakkelijk via de mail. Stuur je wat foto’s mee zodat we de eventuele opdracht goed kunnen beoordelen?

Voor vragen mag je natuurlijk ook altijd bellen.

(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 20 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.