Hemelbekleding auto

Hemelbekleding is een onderdeel van je interieur en zorgt samen met je autobekleding voor de uitstraling van je auto. Voor een goede isolatie in de auto is goede hemelbekleding ook belangrijk. Het kan zo zijn dat de hemelbekleding van je auto, in de loop van de tijd, loslaat of beschadigd raakt. Dit wil je natuurlijk zo goed en professioneel mogelijk laten herstellen. Ook wanneer de kleur van de hemelbekleding van een nieuwe auto niet naar wens is, kunnen wij deze herbekleden. Bij Klaver Buiten Leven helpen wij je dus bij het herstellen en herbekleden van jouw hemelbekleding.

Hemelbekleding

Tuinkussens op maat

Heerlijk onder de overkapping of gewoon genieten van het zonnetje in de tuin. Waar je jezelf ook bevindt, met tuinkussens maak je het jezelf een stuk comfortabeler. Nu hebben tuinsets over het algemeen verschillende afmetingen, waardoor het lastig is om de juiste maat tuinkussens te vinden. Met tuinkussens op maat heb jij zelf in handen wat de lengte moet zijn, welke kleur je ze wil, hoe hoog het kussen moet worden en ga zo maar door. 

tuinkussens op maat

Werkwijzen van hemelbekleding

De dakhemel is in de meest moderne auto’s gemaakt van schaaldelen. Deze kunnen onze specialisten uit de auto monteren en stofferen naar de gewenste kleur en materiaal. Voor klassiekers en oldtimers is de werkwijze iets, maar ook daar heeft Klaver Buiten Leven al jaren lang ervaring mee. Je kunt bij ons dus ook terecht met een echte klassieker. Bij een klassieke auto is de hemel meestal een gespannen hemel. We kunnen de hemel in de meeste gevallen, met de originele materialen herstellen.

Zodra je bij ons langs komt in Ermelo kunnen onze specialisten de autohemel beoordelen. Onder het genot van een kop koffie kun je samen met de specialisten een kleur en een geschikte stof uitzoeken. De hemel wordt in zijn geheel gedemonteerd uit de auto. Vervolgens wordt de oude bekleding en de lijmresten goed verwijderd zodat de hemel helemaal glad is. Daarna wordt de hemelplaat voorzien van  nieuwe bekleding en teruggeplaatst door onze specialisten. De auto kan worden opgehaald en de hemelbekleding kan weer jaren mee!

De voordelen van het bekleden van je dakhemel

Door een lichtere kleur te geven aan je hemelbekleding krijg je meer gevoel van ruimte in de auto. Ga je liever voor een sportieve uitstraling? Dan zal een zwarte hemel beter te combineren zijn bij de stoere leren autostoelen. Zo zijn er meerdere opties mogelijk die je zelf bij ons kan  uitkiezen. 

Het vervangen van een nieuwe hemel heeft daarnaast meerdere voordelen, waaronder: 

– Goede isolatie voor behoud van temperatuur

– Prettige isolatie voor demping van het geluid

– Nette en strakke afwerking 

– Verbergen van kabels van verlichting of boxen

– Kleur en materiaal naar eigen keuze

Is de hemel van jouw auto beschadigd of is de kleur van een nieuwe auto niet naar wens? Wij van Klaver Buiten Leven zijn je graag van dienst om je hemelbekleding helemaal naar wens te stijlen of te repareren.

Kosten hemelbekleding vervangen

De kosten voor een nieuwe of gerepareerde hemel zijn afhankelijk van de staat waarin de hemelbekleding zich bevindt. Ook kunnen de kosten variëren door het type  auto en de keuze in kleur en materialen. Wij vragen altijd om even met de auto langs te komen of foto’s toe te sturen om de hemelbekleding te beoordelen. Aan de hand hiervan kunnen we een passende offerte voor je opstellen.

Je kunt bij ons ook terecht voor volledige autobekleding. Zijn de autostoelen van de auto ook  toe aan nieuwe bekleding? Dan ben je hiervoor ook aan het goede adres bij Klaver Buiten leven. Laat je auto en heel andere interieur krijgen door de autostoelen te laten herbekleden in de gewenste kleur en materiaal. We hebben een ruime keuze aan stoffen en leersoorten in onze showroom.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bij Klaver Buiten Leven helpen we je graag verder! Kom gerust lang bij ons in Ermelo om je te laten adviseren door onze specialisten. Bekijk onze stoffen en bespreek alle mogelijkheden. Liever meteen contact? Neem gerust contact met ons op voor advies of een afspraak of voeg meteen hier onder foto’s toe en vraag direct een offerte aan. 

Offerte aanvragen

Een offerte opvragen kan heel gemakkelijk via de mail. Stuur je wat foto’s mee zodat we de eventuele opdracht goed kunnen beoordelen?

Voor vragen mag je natuurlijk ook altijd bellen.

(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 20 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.