Kussens op maat

Hebben de kussens van je bank, tuinmeubels, camper, caravan of boot hun beste tijd gehad? Dan is het vaak lastig om nieuwe kussens in de juiste afmetingen te vinden. Maar je kunt natuurlijk ook nieuwe kussens op maat laten maken. Deze kun je dan meteen in de gewenste stijl laten uitvoeren. Klaver Buiten Leven in Ermelo is je hierbij graag van dienst. Ons familiebedrijf heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het stofferen en repareren van alle denkbare meubels en staat garant voor een gedegen eindresultaat!

Kussens op maat

Wat voor kussens op maat kunnen wij leveren?

Je kunt bij ons terecht voor alle denkbare maatwerk kussens. Bijvoorbeeld voor jouw bank, fauteuil en tuinmeubilair, maar ook voor je camper, caravan of boot. Ook voor campermatrassen en bootmatrassen op maat ben je bij onze stoffeerderij aan het juiste adres.

Kussens op maat maken: Onze werkwijze

We nodigen je graag uit om langs te komen bij onze stoffeerderij in Ermelo. Indien je een oud kussen hebt dat als voorbeeld kan dienen, vragen wij je om dit mee te nemen zodat wij de maten kunnen opnemen. Je kunt meteen een keuze maken uit de vele stof- en leersoorten. Aan de hand van de uit te voeren werkzaamheden en het materiaal stellen wij een offerte voor je op. Ga je hiermee akkoord? Dan plannen wij de order in en bestellen we de materialen. Over het algemeen kunnen wij je maatwerk kussens binnen een week leveren.

Laat uw kussen op maat maken door Klaver Buiten Leven!

Kies je voor een kussen op maat van Klaver Buiten Leven, dan ben je verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit, een persoonlijk advies en een snelle service. Bovendien is onze webwinkel CBW erkend, waardoor je profiteert van goede garantievoorwaarden. Ben je op het moment niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen? Neem dan even contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen

Een offerte opvragen kan heel gemakkelijk via de mail. Stuur je wat foto’s mee zodat we de eventuele opdracht goed kunnen beoordelen?

Voor vragen mag je natuurlijk ook altijd bellen.

(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 20 MB.
    Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.